Контакт

  Контактирајте Не


  captcha


  Нарачки и Подигање

  • Нарачката може да ја направите: лично, по телефон или по електронска пошта.
  • Нашите производи може да ги подигнете лично или да ви се достават на ваша адреса.

  Продавница - Спроти Црвената Катна Гаража

  Адреса: ул. 1737 бр.4/2 - Скопје

  Телефон: 072 221 600

  Телефон: 02 3111 287

  slider
  Тродат Печат Гравер Локација

  РАБОТНО ВРЕМЕ

  Понеделник - Петок: 08:00 - 17:00

  Сабота: 10:00 - 14:00

  Недела: Затворено