Гравирање метални запалки

0 out of 5

1,000ден

Ласерско гравирање метални запалки: Zippo или некоја друга ваша омилена метална запалка.

Одличен и уникатен подарок, со добро осмислена порака.

За повеќе идеи и примероци погледнете во нашата ГАЛЕРИЈА

Исчисти

Дополнителни Информации

Боја

Сива, Црна