Изработка на Кутии за Вино

0 out of 5

1,000ден

Боја: Кафено-Мат
Материјал: MDF
Дебелина на материјал: 3mm
Внатрешна Димензија: 320x78x78mm
Надворешна Димензија: 430x104x85mm

Исчисти

Дополнителни Информации

Дизајн

Винска Кутија 1, Винска Кутија 2, Винска Кутија 3, Винска Кутија 4, Винска Кутија 5