Trodat 46040 Typo – Направи Сам

0 out of 5

0ден

Производител: Trodat
Максимум редови: 5
Максимум кругови: 1
Максимални Димензии на текст: Ø 40мм
Сет на букви (1): 6003 (големина на букви и знаци 3мм)
Достапни бои:

 


Климатски неутрален