Trodat 4911 Typo – Направи Сам

0 out of 5

0ден

Производител: Trodat
Максимум редови: 3
Максимални Димензии на текст: 38×14мм
Сет на букви (1): 6003 (големина на букви и знаци 3мм)
Достапни бои:

 


Климатски неутрален