Trodat 4912 Typo – Направи Сам

0 out of 5

0ден

Производител: Trodat
Максимум редови: 4
Максимални Димензии на текст: 47×18мм
Сет на букви (2): 6003 (големина на букви и знаци 3мм) и 6004 (големина на букви и знаци 4мм)
Достапни бои:

 


Климатски неутрален