Trodat 4927 Typo – Направи Сам

0 out of 5

0ден

Производител: Trodat
Максимум редови: 8
Максимални Димензии на текст: 60×40мм
Сет на букви (2): 6003 (големина на букви и знаци 3мм) и 6004 (големина на букви и знаци 4мм)
Достапни бои:

 


Климатски неутрален