Trodat Јастучиња за Автоматски Печати

0 out of 5

200ден500ден

Trodat резервни јастучиња за сите модели на Автоматски Печати од програмата на Trodat.
Достапни Бои: Сина, Виолетова, Црна, Црвена, Зеленa и Безбојно.

 

Замената на резервните јастучиња за Автоматските печати е едноставно, на начин како што е прикажан на сликата.

 

 

 

Исчисти

Дополнителни Информации

Боја

Виолетова, Црна, Сина, Зелена, Црвена

Модел на Печат

Trodat Printy 4912, Trodat Printy 4913, Trodat Printy 4914, Trodat Printy 4915, Trodat Printy 4910, Trodat Printy 4911