Trodat мастила – Colour 7011

Производител: Trodat
Модел: Colour 7011
Пакување: 28мл.
Достапни бои:

Опис:

Colour 7011

Мастилото за печати Trodat е на водена база, така што со помалку додавање мастило перничето е подолготрајно, а печатите се со чист и квалитетен отисок.

Затвори мени