Trodat Printy 46019

0 out of 5

900ден

Производител: Trodat
Максимални Димензии на текст: Ø 19mm
Заштитно капаче: Да

Исчисти

Опис

Округол Печат

Дополнителни Информации

Боја

Сива, Црна, Сина, Црвена