Trodat Printy 4612

0 out of 5

800ден

Производител: Trodat
Максимални Димензии на текст: Ø 12 mm
Заштитно капаче: Да

Исчисти

Опис

Округол Печат

Дополнителни Информации

Боја

Сива, Црна, Сина, Црвена