Trodat Printy 4630 – Округол Печат

Производител: Trodat
Максимални Димензии на текст: Ø 30 mm
Достапни бои:
Заштитно капаче: Да (одделно)


Климатски неутрален

Опис:

Trodat Printy 4630

Сите модели се со можност за промена на перничето со мастило или нивно надополнување со Trodat мастило, со што се продолжува рокот на користење на Автоматските печати.

Затвори мени