Trodat Printy 4810 – Автоматски Датумар

0 out of 5

0ден

Производител: Trodat
Формат на датум: 20 JAN 2020 (можност месецот да биде со бројки или со букви)
Висина на датум: 3.8мм
Димензија на отисок: 20×3.8мм
Достапни бои:

 


Климатски неутрален