Trodat Printy 4913 – Правоаголен Печат

Производител: Trodat
Максимални Димензии на текст: 58x22mm
Достапни бои:Климатски неутрален

Опис:

Trodat Printy 4913

Сите модели се со можност за промена на перничето со мастило или нивно надополнување со Trodat мастило, со што се продолжува рокот на користење на Автоматските печати.

Затвори мени