Заштитни Визири

0 out of 5

0ден

Изработка на Заштитни Визири за Лице! Нашиот визир кој лесно се приспособува на вашата глава и притоа нема да ве стега затоа што има приспособлив ластик.

Висина:26cm
Ширина:22cm

 

*За поголема количина побарајте не на 072 221 600

Види кошничка

Опис

Тродат Печат Гравер почна со изработка на Заштитни Визири за Лице! Нашиот визир кој лесно се приспособува на вашата глава и притоа нема да ве стега затоа што има приспособлив ластик.
Направен од соодветни материјали, којшто се лесни за чистење и дезинфекција. Модерен изглед и врвен квалитет!