Trodat Printy Line се достапни во различни форми и големини: округли, правоаголни, четвртасти, овални и сл.
Сите модели се со можност за промена на перничето со мастило или нивно надополнување со Тродат мастило, со што се продолжува рокот на користење на Автоматските печати.

Затвори мени