За Нас

НАШАТА ПРИКАЗНА

Со постоење од веќе 30 години, тимот на Тродат Печат Гравер секојдневно инвестира во раст на компанијата и овозможува врвен квалитет и професионалност.

Соработата со Австриската водечка команија на светскиот пазар за печати За Нас, овозможува нашата компанија постојано ги следи светските трендови.

Ви овозможуваме голем асортиман од производи и сè во врска со печатите и гравирањето.

Изработката на печатите и гравирањето е со компјутерско ласерска технологија, што ви гарантира изворедна прецизност и квалитет на производот.

ЗОШТО ДА НЕ ОДБЕРЕТЕ НАС

Брза Испорака

Располагаме со најсовремени Ласерски машини којшто овозможуваат голема брзина на изработка.

Најдобри цени на пазарот

Ви нудиме најдобри цени на пазарот

Врвен Квалитет

Ви нудиме најдобар квалитет на пазарот, затоа што располагаме со најсовремени Ласерски машини којшто се едни од најквалитетните на пазарот.
0
+
КЛИЕНТИ
0
+
ЧЛЕНОВИ ВО ТИМОТ
0
часовна
ПОДДРШКА
0
+
ИСПИЕНИ ЧАШИ КАФЕ
0
%
ПОЗИТИВНИ ИСКУСТВА