Trodat Dater 1020 – Рачен Датумар

0 out of 5

0ден

Производител: Trodat
Формат на датум: 20 JAN 2020 (можност месецот да биде со бројки или со букви)
Висина на датум: 5мм
Димензија на отисок: 33×5мм
Достапни бои: