Trodat Printy 4922

0 out of 5

1,000ден

Производител: Trodat
Максимални Димензии на текст: 20×20мм
Достапни бои:
Заштитно капаче: Да

Исчисти

Опис

Коцкаст Печат

Дополнителни Информации

Боја

Црна, Сина, Црвена